1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Simon Ügyvédi Iroda
4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 36.
Tel/Fax: (42) 400 928
Mobil: (30) 212 66 61
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszöntjük Önt a Simon Ügyvédi Iroda honlapján, amit a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi irodánk tart fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Elektronikus kapcsolattartás a polgári eljárásokban

Az bizonyára sokak előtt ismert, hogy 2016. július 1. napjától a polgári perekben és törvényi rendelkezés alapján más polgári eljárásokban, valamint a közigazgatási és munkaügyi perekben is kötelezővé vált a jogi képviselővel eljáró felek, illetve a gazdálkodó szervezetek számára az elektronikus kapcsolattartás a bírósággal. Irodánk rendelkezik minden szükséges technikai feltétellel az elektronikus kapcsolattartás lebonyolítására, jelenleg is számos folyamatban lévő perben alkalmazza azt.
Azt azonban valószínűleg kevesen tudják, hogy az elektronikus kapcsolattartás lehetősége a végrehajtási eljárásokban is fennáll. Irodánk a VIEKR rendszerhez való csatlakozás révén elektronikus úton tud kapcsolatot tartani a bírósági végrehajtókkal és végrehajtói irodákkal is, ami számottevően megrövidíti a velük folytatott kommunikációt, és ezáltal Irodánk hatékony és korszerű jogi képviseletet tud nyújtani a végrehajtási eljárásokban ügyfelei számára.